مسئول کمیته با هماهنگی دبیر، موارد ارجاعی را مورد بررسی قرار میدهند. اگر موارد ارجاعی بدون نیاز به تشکیل کمیته قابل تصمیمگیری بود، مسئول با هماهنگی دبیر نسبت به انجام آن اقدام مینماید. در غیر این صورت ، موضوع در کمیته مورد بررسی قرار گرفته و نتایج آن پس ازبررسی نهایی و تصویب به دبیرخانه ارجاع میشود.
- مدیرعامل یا یکی از اعضای هیأت مدیره(رئیس کمیته)
- مدیر واحد مرتبط با مباحث اقتصاد آب(دبیر کمیته)
- معاون برنامهریزی و بهبود مدیریت
- معاون حفاظت وبهرهبرداری وامورمشترکین
- معاون طرح و توسعه
- کارشناس خبره منابع آب
تبصره1:کمیتههای منطقهای به منظور ایجاد هماهنگی و تعامل بهتر، در صورت لزوم میتوانند از کارشناسان و افراد صاحبنظر مرتبط با تعرفه برای شرکت در جلسات، بدون حق رای دعوت به عمل آورند.
نظاممند شدن فرایند تدوین، پیشنهاد و ابلاغ تعرفههای آب وخدمات وابسته بمنظور یکسان سازی ،ایجادوحدت رویه، ایجاد مدیریت مالی مناسب و بازیافت هزینهها، بهبود مدیریت عرضه و تقاضا، حفاظت کمی وکیفی و استفاده کارآمد و بهینه از منابع و تأسیسات آب، انجام هماهنگی های لازم با دستگاههای ذی ربط و نظارت بر اعمال تعرفهها از طریق بازبینی واعتلای سیاستها و رویههای موجود در نظام تعرفه وبرقراری نظام اطلاع رسانی کارا با سازمانها ومراجع ذی ربط می باشد.
درراستای اجرای بند(14) ماده(7) اساسنامه شرکت مادرتخصصی مدیریت منابع آب ایران وبندهای (8) و(9) ماده(7) اساسنامه شرکت های سهامی آب منطقه ای وبندهای "الف" و"ب" ماده(33) وماده(2) و (8)، تبصره ذیل ماده(24) قانون توزیع عادلانه آب، ماده(63) قانون تنظیم بخشی ازمقررات مالی دولت، قانون الحاق یک ماده به قانون وصول برخی از درآمدهای دولت ومصرف آن درموارد معین و ماده(57) قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، قانون تثبیت آب بهای زراعی،ماده(3) قانون هدفمندسازی یارانه ها، سیاست ها وراهبردهای مرتبط مصوب دربرنامه های توسعه اقتصادی،اجتماعی وفرهنگی وراهبردهای توسعه بلندمدت منابع آب کشور، کمیته تخصصی تعرفه های آب در شرکت مادر تخصصی مدیریت منابع آب ایران، تشکیل میشود.
از منو وسط گزینه شکایات را انتخاب نموده شما به سایت ثبت شکایات متصل شده، شکایت خود را ثبت کنید
وضوع فعالیت شرکت عبارت است از شناخت، مطالعه، توسعه، حفاظت، بهره برداری بهینه از منابع آب، تولید انرژی برق آبی، ایجاد، توسعه، بهره برداری و نگهداری از تاسیسات و سازههای آبی(به استثنای تاسیسات و سازههای مربوط به آب و فاضلاب) و برق آبی در چارچوب تکالیف مندرج در قوانین و مقررات مربوط به سیاستهای وزارت نیرو می باشد .1- تامین آب شرب ، کشاورزی ، صنعت و خدمات از حوزه های داخل و خارج با رعایت الزامات زیست محیطی، حقوق ذینفعان، ارزش اقتصادی و مصوبات آمایش سرزمین و بازچرخانی و استفاده مجدد از آن در بخش های مختلف.2- مهار و کنترل آبهای سطحی، جلوگیری از سیلاب های مخرب و مطالعه و اجرای طرح های مهندسی رودخانه، مدیریت سیلاب و استقرار سیستم های پیشگیری و هشدار سیل و تفکیک مالکیت انفال و اشخاص از طریق تعیین حریم و بستر کلیه رودخانه ها.3- تعادل بخشی و ایجاد توازن در تخلیه آبخوان ها با انجام اقدامات سازه ای و غیر سازه ای.4- حفاظت کمی، کیفی و بهره برداری بهینه از منابع آب و شناسایی نقاط آلاینده و پایش مستمر آلودگیها و استقرار سامانه های پیشرفته نظارت و بازرسی کمی و کیفی منابع آب و پساب.5- بهسازی، رشد و ارتقاء و توجه به نیازهای نیروی انسانی در جهت افزایش بهره وری.6- برون سپاری فعالیتهای قابل واگذاری در راستای اجرای اصل 44 قانون اساسی.
هرگاه عمق چاهی بر اثر رسوب ماسه کاهش یابد با عنایت به درخواست متقاضیان به امورهای آب و ارائه گزارش کارشناس، مجوز لایروبی صادر می شود .
ابتدا نیازهای استخدامی شرکت ، به وزارت نیرو اعلام می گردد. وزارت نیرو پس از اخذ مجوز از هیئت وزیران یک آزمون سراسری که ثبت نام آن از طریق سایت وزارت نیرو صورت می گیرد برگزار نموده و پس از اعلام نتیجة آزمون ، معمولاً افراد بومی را به این شرکت اعلام می نماید که پس از انجام مصاحبه با آنها ، در صورت انتخاب ، در این شرکت شروع به کار می نمایند.
مراجعه حضوری در روزهای سه شنبه هر هفته از ساعت 10:00 الی 12:00