در اولین جلسه مشارکتهای مردمی آب منطقه ای اصفهان مطرح شد؛
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای اصفهان بیست و ششم دی ماه نشست صمیمانه ای با حضور مدیران ارشد جهادکشاورزی، سازمان تعاون تولید روستایی و شرکت آب منطقه ای در راستای بررسی راهکارهای تحقق و عملیاتی نمودن مدیریت مشارکتی آب کشاورزی در مدیریت منابع آب استان با محوریت دفتر مشارکتهای مردمی شرکت برگزار شد.
در این نشست مهندس غلامرضا نیک سرشت، مدیر دفتر مشارکتهای مردمی و طرح های زودبازده بر ارزش و اهمیت آب بعنوان اساس حیات هستی تأکید کرد و افزود: مشارکت در اعمال اجتماعی توسط انسان مسلمان نه تنها به عنوان یک حق بلکه تکلیفی عقلایی و شرعی و اصل مشارکت به عنوان اولین راه تحقق حکمرانی موثر در منابع آب است.
وی با اشاره بر فهرست پیشنهادی سازمان ملل خاطر نشان کرد: با تغییر اساسی در ساختارهای موجود در مدیریت دولتی آبیاری و مدیریت مبتنی بر مشارکتهای مردمی می توان مدیریت فرایند توسعه پایدار منابع آبی را عملی کرد.
در ادامه مهندس امیر سیامک نیکبخت، معاونت طرح و توسعه آب منطقه ای ضمن اشاره به اهمیت و جایگاه مدیریت مشارکتی منابع آب با حضور ذینفعان بیان نمودند شرکت آب منطقه ای در راستای اجرایی نمودن تفاهم نامه فی مابین وزارتین نیرو و جهادکشاورزی با فعالیت موثر چند ماهه اخیر دفتر مشارکتهای مردمی آمادگی لازم را در این راستا خواهند داشت.
همچنین در این نشست مهندس مجید امینی مدیریت محترم آب وخاک جهادکشاورزی استان ضمن تشکر از برگزاری این جلسه به عنوان فتح بابی در تعامل مشترک فی مابین وزارتین نیرو و جهادکشاورزی در استان اصفهان، با اشاره به اهمیت و ارزش آب در تأمین منابع غذایی پایدار در کشور به ارائه خلاصه ای از فعالیتهای انجام شده توسط آن مرکز در جهت بهینه سازی مصرف آب و هوشمندسازی مدیریت آب کشاورزی پرداختند.
مهندس حسن ساسانی مدیر عامل شرکت آب منطقه ای اصفهان نیز با اعلام اینکه لازم است آب منطقه ای و جهادکشاورزی به یک زبان مشترک و واحد در موضوع آب جهت حصول نتیجه برسند اظهارداشتند مسئله مشارکت مردمی و تشکیل تشکل ها بین دو نهاد در سنوات گذشته همیشه مطرح بوده و لیکن امروز با تقویت ساختار دفتر مشارکتهای مردمی در این شرکت و پیگیریهای انجام شده به این وفاق و همکاری دست یافتیم.ایشان در ادامه با بیان اینکه همکاری این دو نهاد در راستای بهبود وضعیت و مدیریت آب اثرات مثبتی در بر خواهد داشت ادامه دادند: آب منطقه ای اعتقاد کامل به مشارکت بیش از پیش با جهادکشاورزی، صنف و اتحادیه های تعاون روستایی دارد.ایشان در ادامه با اشاره به هزینه های بالای سالیانه تعمیرات و نگهداری از شبکه های آبیاری متذکر شدند در صورتی که بهره بردار آب، کشاورز باشد ضمن کنترل بهتر روی برداشت ها می توانیم به استفاده بهینه از آب نیز دست یابیم.
در ادامه نشست محسن حاج عابدی مدیر محترم سازمان تعاونی روستایی استان ضمن تشکر از برگزاری جلسه و حسن نیت شرکت آب منطقه ای در راستای نیل به تحقق مدیریت مشارکتی آب کشاورزی اظهار داشتند در گذشته مدیریت آب دولتی بود و همواره مورد اعتراض کشاورزان قرار داشت. اما در قالب این تشکل ها که از بدنه بخش کشاورزی است کاشت، داشت و برداشت در حوزه توزیع و تحویل آب صورت خواهد گرفت و این اقدام آغازی بر هوشمندسازی تحویل آب در آینده خواهد بود.
در ادامه جلسه دیگر حضار و مدعوین با طرح دیدگاهها و نقطه نظرات خود، راهکارهای اجرایی عملیاتی نمودن این امر را بیان نموده و مقررگردید با تشکیل کارگروهی تخصصی مشترک فی مابین نهادهای مذکور و با تشکیل جلسات مستمر اقدامات لازم در این راستا پیگیری و بعمل آید.