به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای اصفهان، نشست مشترک کارشناسان گروه گشت و بازرسی با مسئولان معاونت حفاظت و بهرهبرداری و مدیر حراست دوم تیر ماه انجام شد.
در این جلسه عملکرد گروههای گشت و بازرسی در سال ۱۴۰۰، چالشها و مشکلات موجود از جمله آسیبشناسی عملکرد، کنتورهای هوشمند، آمار تعادل بخشی، توقیف و آزادسازی ادوات حفاری و تشریح قرارداد گشت و بازرسی در سال ۱۴۰۱ مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
مهندس محمد خلجی، مدیر دفتر حفاظت شرکت از شرایط آبی، مشکلات کارشناسان و کمک کارشناسان صحبت نمود و افزود: لازم است به اهمیت بحث معیشت مردم در حین انجام کار توجه شود و اولویتبندی صورت بگیرد.
مهندس جمال الدین صمصامی، مدیر حراست پای صحبتهای گروههای گشت صحرایی پیرامون آسیبها و خطراتی جانی که در حین انجام کار با آن روبرو هستند، نشست و تاکید و توجه بر صحت گزارشات کارشناسان را خواستار شد.
در ادامه دکتر مینا بگی؛ رییس گروه حفاظت از آبهای زیرزمینی، عنوان کرد: نائین و انارک هم از دشتهای آزاد خارج شده و در حال حاضر ۶ محدوده آزاد، ۱۹ محدوده ممنوعه، ۱۰ محدوده ممنوعه بحرانی در استان اصفهان داریم.
وی افزود: در سال گذشته ۵۰ گروه صحرایی فعالیت داشتند که در ابتدای سال با هدف پر و مسلوب المنفعه ۶۰۰ چاه غیر مجاز اعلام شد که این گروه توانسته ۸۰۳ حلقه چاه را پر و مسلوب المنفعه کنند و منجر به صرفهجویی۷ میلیون مترمکعب شد.
بگی اضافه کرد: ۳۱۶۴ پروانه اصلاح و تعدیل و ۱۴۶۲ کنتور نصب شد.
رییس گروه حفاظت از آبهای زیرزمینی خاطر نشان کرد: شهرستانهایی که در پرکردن چاهها آمار بیشتری داشتند به ترتیب اصفهان، سمیرم، شهرضا، کاشان و دهاقان هستند.
هم چنین در ادامه جلسه، دکتر علیرضا شریفی؛ رییس گروه احیا و تعادل بخشی از شرایط و مباحث جدید برای قرارداد سال جدید صحبت کرد.
در پایان این جلسه از تعدادی از کارشناسان و کمک کارشناسانی که عملکرد شاخص داشتند تقدیر به عمل آمد.