به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای اصفهان، دکتر سید مجتبی موسوی نایینی افزود: ورودی به سد زاینده رود از ابتدای سال آبی تاکنون در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 25 درصد افزایش دارد و نسبت به مدت مشابه بلند مدت 43 درصد کاهش نشان میدهد.
وی ادامه داد: حجم آب خروجی از این سد مخزنی از ابتدای سال آبی تاکنون 69.2 میلیون مترمکعب است در حالی که در مدت مشابه سال گذشته 74.23 میلیون مترمکعب و در مشابه بلندمدت یک صد و 30 میلیون مترمکعب بوده است.
موسوی نایینی با اشاره به اینکه خروجی از سد زاینده رود امسال نسبت به سال گذشته هفت درصد کاهش یافته است، خاطرنشان کرد: خروجی سد در مقایسه با مدت مشابه بلند مدت 47 درصد کاهش نشان دارد.
وی با بیان اینکه ذخیره سد زاینده رود در سال گذشته چنین روزی 177.23 میلیون مترمکعب و در بلند مدت مشابه 640.97 میلیون مترمکعب بوده است، خاطرنشان کرد: ذخیره فعلی سد زاینده رود در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 24 درصد و نسبت به بلند مدت 79 درصد کاهش دارد.
مدیر بهرهبرداری و نگهداری از سد و نیروگاههای زایندهرود و کوهرنگ با بیان اینکه 11 درصد از ظرفیت سد زاینده رود هم اکنون پر می باشد، اضافه کرد: در حال حاضر 89 درصد سد خالی است.
موسوی نایینی بر مدیریت مصرف در همه بخشها اعم از شرب و بهداشت و صنعت تاکید کرد.
سد زاینده رود با ظرفیت اسمی یک میلیارد و 239 میلیون مترمکعب به عنوان یکی از اصلیترین سدهای مرکز کشور و تأمین کننده آب آشامیدنی، محیط زیست، کشاورزی و صنعت در منطقه مرکزی ایران است. این سد دو قوسی شکل که سال 1349 به بهرهبرداری رسید در 110 کیلومتری غرب اصفهان در شهرستان چادگان قرار دارد.