به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای اصفهان، مهندس محمود چیتیان در حاشیه برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با روشهای حفاری چاه و مبانی آزمون پمپاژ، اظهار داشت: یکی از مهمترین پروژه های طرح احیا و تعادل بخشی، استقرار گروه های گشت و بازرسی است و تقویت این گروه ها در استان اصفهان منجر به گزارش به موقع و جلوگیری از بسیاری از تخلفات آبی شده است.
چیتیان با اشاره به این که هدف تشکیل گروههای گشت و بازرسی حفظ و حراست کمی و کیفی منابع و مجاری عمومی و تأسیسات آبی است، افزود: به روز نمودن آمار و اطلاعات منابع آب، تسهیل در امور اطلاع رسانی و همگرایی در بهره برداران و ایجاد زمینه های تشکیل تشکل ها از دیگر اهداف شکل گیری گروه های گشت و بازرسی است.
وی با بیان این که 53 گروه صحرایی در سطح دشت های استان اصفهان فعال است، افزود: در استان اصفهان 6 دشت آزاد، 19 دشت ممنوعه و 10 دشت ممنوعه بحرانی وجود دارد.
چیتیان بیان داشت: کارگاه آموزشی آشنایی با روشهای حفاری چاه و مبانی آزمون پمپاژ باهدف ارتقاء دانش فنی کارشناسان گشت و بازرسی برگزار شده است.
معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای اصفهان تصریح کرد: این دوره از سرفصل های آموزشی طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی است که به افراد حاضر در این کارگاه در جهت شناسایی انواع تخلف، در زمان حفر و تجهیز چاه کمک شایانی خواهد نمود.
کارگاه آموزشی آشنایی با روشهای حفاری چاه و مبانی آزمون پمپاژ به همت گروه احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی و شرکت مهندسین مشاور آبگستران میهن، با تدریس معاون حفاظت و بهره برداری و اموراجتماعی حوضه آبریز فلات مرکزی و شرق ایران با حضور 60 نفر از کارشناسان ذی ربط در تاریخ بیست و ششم مردادماه برگزار شد.