به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای اصفهان، دکترسیدمجتبی موسوی نایینی افزود: در این مدیریت اصول حکمرانی خوب با به کارگیری مدلهای علمی به روز و بومی شده و ابزار پشتیبانی تصمیم گیری در سطح حوضه امکان پذیراست.
مدیر دفتر منطقهای مدیریت یکپارچه زاینده رود اضافه کرد: ابزار پشتیبان تصمیم، شامل مدل های به روز و تأیید شده به منظور تبدیل بارشها به رواناب، تحلیل آبهای زیرزمینی، پایگاه داده و برنامه ریزی منابع آب است که برای حوضه زاینده رود توسعه داده شده اند، بازوی علمی ذی نفعان و ذی مدخلان در تصمیم سازی ها است.
وی با بیان اینکه مشارکت و مسئولیتپذیری دو رکن اصلی در بحث مدیریت یکپارچه حوضه زایندهرود است، تصریح کرد: پیرو تشکیل دفتر منطقهای مدیریت یکپارچه حوضه زایندهرود و در راستای انجام هماهنگیهای داخلی جلسات مشترکی از این پس در شرکت آب منطقه ای اصفهان و شرکت آب منطقهای چهارمحال بختیاری به صورت مرتب برگزار می شود.
موسوی نایینی خاطر نشان کرد: بر اساس مطالعات جامع با قدمت حدود ۲۰ ساله، دفتر منطقهای مدیریت یکپارچه حوضه زایندهرود افتتاح شده و امید است از این پس فرآیندهای تصمیم سازی و تصمیم گیری با مشارکت همه ذی نفعان و ذی مدخلان حوضه در دو استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری صورت پذیرد.
اولین جلسه داخلی دفتر منطقهای مدیریت یکپارچه حوضه آبریز زاینده رود، عصر روز شنبه بیست و هفتم آبان ماه با حضور مدیران و کارشناسان مرتبط شرکت آب منطقه ای اصفهان و شرکت آب منطقهای چهارمحال بختیاری با ارائه پیشنهادها و بررسی چالشهای پیادهسازی مدیریت یکپارچه، برگزار شد.