به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای اصفهان، در راستای اشاعه ی فرهنگ مصرف بهینه منابع انرژی و آب، جلسه رابطان طرح ملی داناب با حضور فرهنگیان رابط طرح در مدارس شهرستان، مدیر منابع آب شهرستان شهرضا، مدیر آب و فاضلاب شهرستان، مسؤل طرح داناب در استان اصفهان و همکاران فرهنگی در سالن کنفرانس شهید زمانی مدیریت آموزش و پرورش شهرضا برگزار شد.
دراین جلسه ابتدا دکتر مهدیان، رئیس آموزش و پرورش شهرستان شهرضا با اشاره به جایگاه و نقش جمعیت دانش آموزی در زنجیره فرهنگ سازی درسطح جامعه، اظهارداشت: با آگاهی بخشی به دانش آموزان می توانیم حساسیت افکار خانواده ها و به تبع آن جامعه را نسبت به بحران خشکسالی و کمبود منابع آب افزایش دهیم.
مهندس ریحانه بهادر، مسؤل طرح داناب در استان اصفهان گزارشی از اهم فعالیت های انجام گرفته در این رابطه ارائه نمود.
در ادامه مدیر منابع آب شهرستان شهرضا، مهندس احمدرضا محمودی با همراهی مدیر آب و فاضلاب شهرستان اقدامات انجام گرفته توسط این اداره در زمینه ی طرح احیاء و تعادل بخشی و اطلاع رسانی و فرهگ سازی در مدیریت مصرف، بهینه سازی کمیت و کیفیت منابع آب و اشاعه ی فرهنگ صحیح مصرف را تشریح و تأکید کردند.
بر اساس گزارش در سال آبی جاری ( مهر 1403 تا پایان شهریور 1404 ) به دلیل محقق نشدن پیش بینی بارشها و شرایط خاص اقلیمی کشور بخصوص استان اصفهان توجه ویژه به مدیریت مصرف برای همه اقشار جامعه به خصوص قشر فرهنگی بدلیل ارتباط با دانش آموزان و خانواداه ها از اهمیت بیشتری برخوردار است.