به میزبانی آب منطقه ای اصفهان ؛
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای اصفهان، دکتر مجتبی نوری مجری پروِژه های تحقیقاتی طرح تحقیقات کاربردی و مطالعات راهبردی حوضه های آبریز شرکت مدیریت منابع آب ایران در این جلسه اظهار کرد: برای حل مشکلات آب در کشور راهی به جز تحقیق پیش رو نداریم.
وی با بیان این که تا زمانی که تحقیقات در راس امور قرار نگیرد نمی توانیم چالش ها را رفع نماییم، تصریح کرد: از سال گذشته کمیته تحقیقات راهبردی در شرکت مدیریت منابع ایران شروع به فعالیت نموده است که می تواند نقش ارزنده ای در تعیین نقشه راه تحقیقات در کنار مدیریت ارشد شرکت ها ایفا نماید.
دکتر نوری با اشاره به اینکه گروه تحقیقات کاربردی در شرکت های آب منطقه ای کشور مستقر شده اند، گفت: اکنون هدف ما در راستای ارتقای کیفی این گروه ها است و تغییر پارادیم از کمیت به کیفیت مد نظر است . وی افزود: پیش نویس نظام نامه تحقیقات هم چنین به روز می شود .
دکتر نوری تصریح کرد: تلاش ما این است که ظرفیت سازی را در بخش تحقیقات افزایش دهیم و همچنین گروه تحقیقات کاربردی شرکت ها باید در کمیته های مختلف شرکت، به ویژه طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی حضور داشته باشد.
رئیس گروه تحقیقات کاربردی شرکت مدیریت منابع آب ایران در ادامه با بیان این که سامانه تحقیقات آب به زودی رونمایی می شود، گفت: از این طریق قطعاً فرآیندها تسریع خواهد شد .
دکتر نوری با اشاره به اولین اجلاس هم اندیشی اساتید و خبرگان آب و محیط زیست کشور که با حضور وزیر نیرو و مجموعه مدیران وزارت نیرو در دهم اسفند ماه برگزار شد ، خاطر نشان کرد :اما نکته مهم و خوب آن بود که وزیر نیرو این بار پس از اتمام سخنرانی آغازین، برنامه نشست را به بهانه جلسات کاری و خستگی سفر خارجی و غیره ترک نکرد و از 8 صبح تا 18 غروب پای صحبت ها و نقدها و مطالب تخصصی دانشگاهیان و خبرگان نشست و در نشست ها و پنل های تخصصی شرکت کرد و صحبت ها و حرفهای شان را شنید.
در ادامه مهندس سید علی موسوی ، معاون برنامه ریزی شرکت آب منطقه اصفهان هم چنین به آمار نامطلوب بارش ها در استان اشاره نمود و افزود : حجم آب ذخیره شده در سد زاینده رود اصفهان حدود 132 میلیون متر مکعب است که در مقایسه با میانگین بلند مدت تنها در حدود یک پنجم است.
هم چنین در این گردهمائی چالش ها ، مشکلات ، عملکرد و اهداف تحقیقات در حوضه ی مرکزی ایران بررسی شد .